6 dec 2012

Hallo!

Lite kaos imorse när jag duscha med Isabell i babysittern utanför duschen... Tappade en schampo flaska i golvet och råka skrämma henne så att hon gallskrek! Hade såklart glömt nappen på ovanvåningen så de var bara att försöka snabbt som bara den få ur hårinpackningen ur håret, hoppar ur duschen pisseblöt! Hinner inte ta en handduk utan lyfter upp Isabell och springer upp för att hitta nappen... Jag var som en dränkt katt så de blev ett blött spår efter mig och isabells kläder blev blöta... Bad till Gud att grannarna inte skulle vara utanför och se in till oss... De skulle nog undra varför jag sprang runt blöt och näck med en gallskrikandes bebis i famnen ;)

Men allt blev bra när hon fick napp, nya kläder och jag fick en handduk om mig ;)

Eftermiddagen ska jag ut på julgransjakt! Utanför Ica tar de 450:- för en kungsgran! Är inte det sjukt mycket? Hallå de är en gran liksom?! Min syster lyckades köpa en för 200kr förra året... De ska jag oxå lyckas med! Man får pruta lr nått ;) har en vän, Linda, hon är riktigt bad-ASS på att få bra priser! Hon kan snacka omkull vilken säljare som helst!
Calle får bli hemma... Jag känner att jag är tuffare än honom på det området! ;)

Har tvättat och fönat mitt hår idag, men inte plattat! De brukar bara va en risbuske då men med den nya håroljan så lägger de sig rätt fint :) visst de är fortfarande stort men kontrollerat ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!