Guldklimpar från 2012

Det största för oss iår var ju vår lilla Mini som växte i magen... skulle det bli en pojke eller flicka?
Min pappa förutspådde med sin teknik redan när jag var i v8 att det var en flicka ;) Pappa har aldrig fel! :)
 
den 6 feb så föddes denna lilla killen... Paddy och Linas andra lilla pojke Gustav :)
Den 5 feb på kvällen så gick Linas vatten under en tacomiddag och jag fick kasta mig i bilen dit för att vara hos Vincent medans lille bror kom till världen :)
 
Redan i början på året så fick jag svår foglossning... det ledde till sjukkrivning... kämpade med försäkringskassan och akupunktur... blev till sist att jag var sjukskriven resten av graviditeten...
Väldig tuff tid då jag hade smärta hela tiden....
 
På min födelsedag så var Calle med om en olycka... det var en kalksilo som sprack på en arbetsplats i lund... jag gick hemma och förberedde födelsedagsmiddag och fick ett samtal av Calle att ambulansen var på väg för att hämta honom och en annan kollega... snacka om att man var förstörd! men efter en del samtal med Calles arbetskollega Jocke så ställde jag in middagen och åkte till Lunds universitet sjukhus... där fick Calle spendera en natt för att de ville ha koll på hans lungor så att de inte kollapsa... allt gick så tur är bra :)
 
Vi var med i tävlingen "Sveriges fulaste kök" ... vi vann inte (jäkligt konstigt...kolla bara! ;)) så vi tog tag i det i sommar i stället och fick köket vi drömt om :)
 
Jag fick problem med en tand... och efter många år så tog jag äntligen tag i att fixa mina tänder! trots min stora tandläkarskräck! Det tog nog 4 besök men efter det så var mina tänder utan problem igen :D
 
I maj var det dop för lille Gustav, Jag fick äran ihop med Paddys bror att vara gudförälder till honom! :) Det var en riktig sommardag redan i maj och jätte varmt i kyrkan! :)
 
Jag var beräknad i slutet av juni, Calle tog en massa fina bilder på mig med magen
 
I maj så började vi med ett ute projekt! Vi byggde trä terass och vi älska att sitta ute där om kvällarna och titta på stjärnorna :)
 
Natten till midsommarafton så gick mitt vatten! (efter att ha burit en massa tunga plankor till terassen på dagen ;)) Det tog lite mer än 24 timmar tills hon kom ut... Det känns som lång tid men de var för att värkarna tog lite tid på sig... men när vi väl kom till förlossningen så tog hon bara 25minuter på sig att komma ut! :)
Mina föräldrar var iväg på semester med en massa hjälp från mina syskon så gick allt bra med passning av storebror och Lilo :)
 
Medan jag spenderade en massa tid inomhus hela sommaren med Isabell och att få igång amningen så hjälpte Jordan Calle mycket ute i trädgården, terassen och vår nya häck :)
 
 
den 25de augusti så fyllde Calle 30år! Det fira vi en kväll med vänner :)
En jätte rolig kväll och Isabells första timmar hemifrån utan sin mamma :)
 
Sen var det dax för Isabells dop! Gudmödrar var LilleMalin och Lina. Det var ett lagom och fint dop i himmelfärdskyrkan.
LilleMalin som inte alls är troende tyckte att det kändes svettigt när prästen ville att hon skulle lära Isabell att ha Jesus som sin bästa kompis ;)
 
Jag har under hösten tagit tag i studierna! Det är riktigt kämpigt ibland men när man är färdig så känner man sig bäst i världen :)
 
Barnen fotograferades för HD... Det blev jätte fina bilder! Det är ett av fotona som ligger mig närmst om hjärtat :)
 
 
Inte ett enda foto av Lilo, så vi avslutar med ett foto på henne :)
 
Vill tacka er alla läsare för 2012, ni bara blir fler och fler! :D
Jag hoppas att ni vill följa mig varje dag under 2013 också!
Vi hoppas på att 2013 blir awesome! ;)
 
God Nytt år!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!