12 feb 2012

Hej hej!

De är full fart på Facebook, Whitney Houston har dött och de har snöat ;) om man bodde långt in i skogen och inte hade någon kontakt med omvärlden förutom Facebook så skulle man klara sig fint ;)

Vi hade precis stigit upp imorse när grannen Christoffer och hans son knacka på dörren.. De ville fråga Jordan om han ville komma ut och leka :) efter ett tag kom jag, Calle och lilo ut så vi alla var ute och lekte ;)
Visst små mysigt med snö men vill ändå att de ska bli vår ;) sen är de inte så kul när Jordan och lilo drar in en massa snö och slask i hela hallen :)

Stackars Cecilia! Hon är på semester men hade halkat på is och slagit i bakhuvudet så hon fick sy fyra stygn :( vilken kul semester att behöva åka till sjukhuset... Som tur är kommer hon hem i veckan...

Om nån timme ska vi bege oss till Helsingborg... Hade helst sluppit då jag inte tycker om att åka bil när de är snö och inte saltat än :( men vi ska till calles mamma och äta middag... Vi får se hur det går då hon har en massa katter i en väldigt lite lägenhet... Och Calle har katt allergi som sätter sig på andningen :( får proppa han full med medicin innan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!