5 Feb 2012

Hej!

Är obekväm och öm i kroppen idag... Igår kväll fick jag såna smärtor... tror för att man har varit igång så mycket de senaste dagarna.... inte kul... känns som om jag har legat vaken hela natten... usch..

LilleMalin, Johan och Fredde var här igår och titta på film... eller ja... först kolla vi på Melodifestivalen (är de bara jag som har Sean Banans låt på huvudet idag?) efter det skulle vi se "In Time" men de bara strula så de sluta med att vi slog över till SNL i stället ;)
LilleMalin och Johan hade köpt med så sjukt mycket godis! :) 3 olika chips, dippor, lösgodis, gott och blandat och ett stort Marabou choklad :) Bebisen var sugen på chips och dippa igår så de kändes som om jag hade ett chips i handen hela tiden ;)

Vi har precis varit ute en liten runda... Calle behövde saker till renoveringen så samtidigt som han var inne på K-Rauta så gick jag och Jordan in på väla för att köpa Lins vätska till Calle... Nog den snabbaste väla visiten på länge ;)
Såg att Deichmann skor ska öppna där... okej nu behöver jag inte åka någonstans förutom Väla för de har alla mina favorit affärer nu ;) Tradigt bara att man blev gravid just som New Yorker öppnade där ute ;)

Nu tänkte jag mysa med Jordan framför "Kejsarens nya stil"... Känner att de är de jag behöver idag... vila....

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nej du är inte den enda som har Sean banans låt på huvet. Jag sa det i lördags oxå till mitt sällskap att detta kommer bli en låt som sätter sig fast och visst vart det så:)

2012-02-06 @ 12:29:16
URL: http://cilaotomas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!