1 Januari 2012!

Hej allihopa!

Vi är sega familjen idag... inte så att vi mår dåligt men vi är trötta efter att ha kommit i säng efter 3 i natt... Jordan kom in till oss vid halv elva i morse och då gjorde jag varsin macka till honom och mig som vi åt i vår säng... sen somna vi om och vakna kvart över ett! haha omg! Tur så är man fortfarande trött så att man kan somna i hyffsad tid ikväll ändån...

Vi var ett helt gäng hemma hos fam trobäck/palm, vi åt trerätters middag, spelade spel (killarna fuska ;)) tills det var dax att börja skåla in det nya året! Jag och de andra tjejerna fick ju såklart skåla i barn-jordgubbschampange ;)

Jordan hade med sina höselkåpor och var med ute på balkongen med mig och Calle... tur han inte är så rädd som jag är för raketer ;)
Var en rätt lugn men rolig kväll :)

Känner mig ännu mer täppt i näsan idag! men mycket piggare än de andra dagarna så de känns bra... Har fått mycket timmar denna veckan... eller ja... fyra dagar men två av de dagarna så är det långa pass :) känns skit bra! nu ska jag bara försöka jobba så mycket jag kan de fyra sista månaderna innan jag slutar för att vänta in bebis :)

Kommentarer
Postat av: Frida

När är bf Maja?

2012-01-01 @ 20:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!