18 Januari 2012

Hallo!

Sovit som en kratta i natt igen! Somnade ändå med tvn på igår men så vakna jag av att jag behövde kissa efter två timmar... och efter det så blev de ingen riktig sömn förrän nån gång vid 6?
jaja... Bara att bita ihop och se glad ut ;)

Igår kväll så kom Mamma och Pappa förbi en runda efter middan.... De ville se rummet som Calle håller på med och så hade de med sig semlor! De största jag någonsin sett ;)
Sen var Calle nere och fixade vidare där... nu är han färdig med allt borrande och så... så nu slipper hela huset skaka ;) Vi fick ett uppenbart tips av vår granne som är...Snickare? Byggare?... U know what I mean ;)
Ett tips som vi inte har tänkt på men som är så uppenbart! Haha.. Det är roligt att man kan missa något så uppenbart, som tur är så var de inget vi hade börjat med utan vi bara ändrar planerna ;)

Jag låg och titta på "Big Band theory" igår, är på andra säsongen och börjar komma in i det riktigt nu :)
Men de verkar som en röd tråd i början av många serier är en kille som är kär i tjej.... och så får man följa det utvecklas... Eller hur? tänk efter ni kan komma på hur många som helst ;)

Idag är det jobb som gäller! Börjar nu i eftermiddag och slutar 21 ikväll... tack och lov så är det inte kl 22... den timmen gör JÄTTE mycket ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!