5 Januari 2012

Hej hej!

Calle har lyckats få någon slags inflammation i sitt ena öga... Jag vill hitta en ögonlapp till honom med en döskalle på ;) haha Calle the Pirate ;)

Sitter här och har så sjukt mycket energi! Jag vill göra något!... men vad? Hade jag inte varit gravid så hade jag nog dragit ut nån tjejkompis för att dansa... Men hur kul är det att vara på ett uteställe med massa fulla människor när man inte ens kan ta en cider själv?
Vad ska jag hitta på i stället?

Och när ska min f*rbannade tid till UL komma?! Jag är i vecka 15 nu så jag tycker det är på tiden...
Har suttit och läst på internet om en massa hemska saker som har hänt med bebisar i magen... och börjar såklart nojja mig som bara den...

Tänk om den inte har utvecklats?
Tänk om den saknar någon kroppsdel?
Tänk om de är något fel?

Usch varför läser jag om sånt? Det är att plåga sig själv... Men blir nog lite nojig oxå nu när jag är i "spökveckorna"... Magen har ju börjat synas men de är nog de enda som gör att jag känner mig gravid... Jag har inte kännt bebisen mer än ett enda litet sprattel, alla illamående och trötthets symptomer är borta.....
Och nu måste jag vänta tills måndag innan posten kommer igen... *suck*

Kommentarer
Postat av: malin

Håller tummarna att det kommer på måndag=)Du skulle bott här i Linköping för här får man en tid till ul direkt när man ringer o skriver in sig;)

2012-01-06 @ 10:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!