Hemma fix :)Idag har vi för det mesta varit hemma... jag var ute en runda och försökte promenera bort mitt onda i nerven... just nu känns de lite bättre-thank God!

Vi har varit här hemma och pysslat lite... Calle satt upp listorna på lilla toaletten och jag putsade alla fönsterna på insidan(kände inte för att ställa mig i regnet och ta utsidan;))

Vi har sagt att vi inte gör någonting med de rummen som ska renoveras... som bla Hallen... Men fy vad jag är trött på den... den har det fulaste plast-klinker golvet som finns... vita sjaskiga väggar och så har de tidigare ägarna bestämt sig för att göra en fondvägg i blått... men medan de måla så har de inte tänkt på att maskera med tejp så de har målat i taket, på elutag m.m...

Men vi gjorde en liten "nyttig-hörna"...


Utrymmet är bakom en dörr, vi satt upp en tavel list för små saker, en nyckel krok tavla och i den lilla tavlan sitter där schemat över vår sophämtning :)


Jag tyckte det blev mörkt efter julgranen... hittade en gammal lampa som fick åka upp :) Får känna lite på om den får hänga kvar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!