I want my mommy :(Postat av: Frida

När är bf Maja?

2012-01-01 @ 20:05:48


Jag vill än inte skriva ut exakt datum för BF... kan hända att jag skriver det här på bloggen när det nämar sig...
det är dels att jag är rädd att det blir ett för "laddat" datum och går man då över så får man en massa frågor.."har den inte kommit än?!"

Jag kan ändra mig...  just nu är jag planerad att föda i slutet av Juni... men jag hoppas att efter ultraljudet, att jag ska bli framflyttad lite... in i julimånad... dels för att slippa "riskera" föda på midsommarafton och dels för att min mamma är inte hemma... hon kommer hem först den 2 juli från semester i Malaysia...

Jag vet att jag är vuxen och det är inte ens tänkt att mamma ska vara med på förlossningen... men jag vill ha henne "nära" ifall något händer... det känns tryggare... Dessutom så måste Jordan kunna vara hos någon... Min storasyster bor här men har själv två barn+jobb, min lillasyster kommer oxå vara i Höganäs men hon har kanske sommarjobb och tänk om förlossningen är utdragen? Min bror bor i Malmö så det är en bra bit att hinna åka... Men det löser sig..  Det viktigaste är att barnet mår bra i magen, så får den komma när den vill... men helst inte under Mamma och Pappas två veckors semester ;)


Kommentarer
Postat av: Frida nästkusin

Då ligger vi kanske på bb samtidigt :) som de ser ut just nu har jag bf den 19 juni, men som förstföderska kommer jag säkert gå över tiden. Om Svenne o kickan inte är hemma då, får du gärna låna min mamma om du lovar att lämna tillbaka henne :)

2012-01-02 @ 22:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!