Ryan Gosling

Ni vet att jag tittar mycket på film... det är ett av mina stora intressen! tycker om att analysera och liknande (skada efter alla dramalektioner jag har haft i mitt liv) ;)

Brukar inte ha något imot någon skådespelare... men där finns en som jag inte tål...

Ryan Gosling

Det första jag har sett med honom är den riktigt dåliga serien "Young Hercules" (vem kommer på såna serier? lika kass som Xena warrior princess) gaaah... Jag blir hellre påkörd än att se ett helt avsnitt av "Young Hercules"..Sen var det ju "The Notebook"... Massa tjejer som sa att de var den bästa filmen som någonsin har gjorts!
Okej tänkte jag... då måste jag se den! 
Blev nästan rädd... vad är det med alla de tjejer som säger att den är så bra?
Den har ingen känsla för det första... Sen att hela historien är så fruktansvärt fjantig (hey, tjejer gillar romantiska orealistiska historier... vi drar på så mycket vi kan!!)
Såklart var ju den lilla loverboy spelad av Ryan Gosling....
För några dagar sen så såg jag "Crazy, stupid, love"... Så fort när jag såg att han var med så tänkte jag "Ååh nej...de var den filmen..."  MEN! den var faktiskt helt okej... Trots loverboyen/Hercules-fjanten...

Det är nästan så jag vill ge han en chans till och se "Drive"..........................Kanske...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag måste tipsa om "Lars and the Real Girl". Ryan i stor form. Och en story om en man och en uppblåsbar flickvän, vad kan gå fel då?:)http://www.imdb.com/title/tt0805564/Drive var sådär bra, enligt mig :)

2012-01-11 @ 20:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!