24 Juli 2012

Hej alla!
 
just nu är jag och Isabell ensamma hemma... har lämnat Jordan hos sin kompis Ludvig, de skulle ha en playdate idag :)
Har satt upp parasollet på terassen och satt vagnen där under.... Där ligger hon i sommarklänning och blöja idag... det är ju så hemskt varmt idag... tänker på Calle och hoppas att han dricker mycket vätska idag...
 
Igår så promenera jag överallt! :) först på förmiddan så promenera vi hem till mamma o pappa och fick lunch där... efter det promenera vi vidare till BVC och allt såg bra ut... Isabell ökar stadigt i vikt så det är skönt!
Sen promenerade vi hem då kom Paddy o Lina med barnen, då promenerade jag och Lina till affären för att köpa mat till grillningen... och senare på kvällen så promenerade vi bort till skateparken :) fortsätter jag i denna takten så kommer jag har bad-ass benmuskler snart ;)
 
Ska fylla i skattepapper för Isabell, har inte fått iväg de ännu... Men nu är det bestämt iaf att hon ska heta Isabell Emma Lilja... Emma är efter min stora syster som ställde upp och fanns så mycket där för oss när hon föddes!
Dessutom är det ett riktigt fint namn dessutom ;)
Det roliga är med skattepapperna är att de skickar med en blankett som är färdig ifylld för att man ska förstå hur man ska fylla i... där är ett exempel på om man har olika efternamn... och de är just våra efternamn! Mitt efternamn innan jag gifte mig var Andersson... :) och de står så på alla blanketter och inte bara vår :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!