14 juni 2012

Hej hej bloggen!

Som ni vet är det Jordans sista dagis dag idag... Känns konstigt... Han ska ju börja på ett annat dagis efter sommaren... Så imorse var det full fart med att få i han frukost, göra fruktlåda, han skulle välja kläder och så skulle vi komma ihåg all glass till barnen och chokladlådorna till fröknarna! Puh! ;)

Efter jag hade lämnat honom så stanna jag snabbt förbi hemma och tog ur barnstolen och vidare till mamma o pappa för att skjutsa dem till tåget som de skulle ta till flygplatsen.. Och deras resesällskap klart :)
Mamma var rätt ledsen där hemma, blev bättre i bilen men sen blev hon ledsen igen när jag släppte av dem... Hoppas att de bara var då och att hon kan "glömma" allt här hemma och bara ha det kul i Malaysia... :)

Jag själv känner mig rätt trygg trots att de har åkt, trodde jag skulle känna mig rädd nu när förlossningen kan börja närsom och mamma och pappa är iväg... Men jag har mina syskon så de blir bra :) dessutom känns bebisen rätt "stadig" där inne så jag kan nog gå över som jag hoppas ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!