20 Juni 2012

God Morgon!
 
Blogg.se har uppdaterat sitt system och utseende så jag tror till och med att bloggen låg nere en runda igår... kunde inte logga in i heller... Men nu verkar allt fungera förutom deras iphone app...
Om de skulle se konstigt ut nått inlägg så är det bara jag som lär mig de nya funktionerna här :) nu mera kan jag bla tidsinställa inlägg... inte så jätte glad över de för jag gillar när inläggen är "live" ;)
 
Jag har fått så många fina kommentarer om bilderna igår! Ja var så osäker om jag skulle publicera dem, man känner sig inte så jätte bekväm i sina extra kilon men sen tänkte jag "va f*n, de är så jag ser ut och varför inte visa hur en hög gravid kropp ser ut" :)
Calle som tog bilderna, tyckte att han var rätt duktig och fick dem mjuka :)
 
Calle hämtade dessutom sina nya glasögon igår! :) han är så snygg i dem! kunde inte låta bli att titta på honom hela tiden ;) han har ju haft samma glasögon i alla våra år tillsammans så han kändes som en ny person haha..
 
Nu ska jag och Jordan snart åka till hembyggdsparken i ängelholm! känner lite stress över att hitta på saker med honom... det är inte jobbigt med honom men jag har inte så jätte mycket ork i koppen... men vi möter upp L,V och G där så kan killarna springa o leka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!