27 Mars 2012

Hej!

Tisdag idag och Jordan är på dagis... känns ovant då han var sjuk hela förra veckan :)
Han var väl inte jätte pigg att åka till dagis men ville ändå..

Idag är det min mammas födelsedag! (Grattis grattis!) Men vi ska dock inte fira henne förrän fredag ihop med min lillasyster... Vi är inne i värsta kalas perioden i min familj nu ;)

Min bror har varit så snäll och hjälpt mig att beställa lite saker till ögonfransförlägningarna jag gör från den brittiska amazon.com... det var en JÄTTE prisskillnad mot att köpa de av min grossist här i Sverige... så de känns jätte kul :)  Jag kan inte det där med att beställa från utländska sidor... eller kan och kan... är inte van att göra det så då blir jag osäker ;)

Idag händer det roliga saker! Vid 17:00 idag så kommer min vän Sandra hit som är frisör :) (hon som fixade mitt hår sist)  Hon ska klippa + slinga mitt hår... det behövs VERKLIGEN... kan de varit i oktober? sist jag gjorde det... ?
Vet inte riktigt än hur jag vill ha det klippt... klippa bort allt som behövs men jag hade velat ha nån liten förändring oxå (vill man inte alltid ha det?) hmmm men vad? jag vill inte göra det klassiska att ändra något och sen gå och ångra mig jätte länge efter ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!