23 Maj 2012

God Morgon!

skulle bloggat igår kväll men somnade på soffan framför en film... väldigt ovanligt av mig! Calle trodde nästan att jag var sjuk ;) men jag var så trött! :) Såg dessutom "Aviator" men bara halva... tyckte den var riktigt tråkig faktiskt...

Igår eftermiddag när jag och Jordan kom hem från dagis så lekte vi i trädgården hela dagen... Vår granne Christoffer var ensam med sina två söner så vi två hjälptes åt att se efter barnen tillsammans...
Det var så otroligt varmt och kvavt... När Calle kom hem så satt vi ett tag på deras trädäck och prata... då började det regna.. först tyckte vi att det var skönt men de blev bara värre och värre så vi gick in... och tur var det för sen bara öste det ner! :) blixtra och åskade oxå... det behövdes ;)

Idag är det en fullsatt dag... nu på förmiddagen ska jag och Jordan till logopeden och i eftermiddag så ska jag till läkaren för att prata om min foglossning...  vill inte nått av det egentligen utan jag känner mest för att gå hemma och lulla nu... orkar inte med såna här dagar ;)

Ska ringa till vårdupplysningen senare idag och fråga vad jag kan göra åt min förkylning... nu har jag varit mega förkyld i snart två veckor... rätt irriterande ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!