Bebis bebis bebis bebis....

Nu, nu lovar jag att jag har köpt allt inför förlossningen! Idag hitta jag ju två amningstoppar på H&M och sen fick jag två plastadefrotté av Lina så nu är allt färdigt för Mini! ;)

Efter vi hade lämnat Lina &co så åkte jag och Jordan upp till willys, vi stötte på Amanda som var och handla med sin lille Oliver :) Vi har planer med dem på midssommar och som jag sa till henne att jag hoppas verkligen på att få fira den i lugn och ro hos dem utan en bebis som ska ploppa ut ;)

jag är faktiskt i ett stadie där allt är lugnt... Med Jordan så bara längta man som en tok och ville att den skulle komma tidigare.... Okej jag har ont varje dag av foglossningen... Men jag känner mig ändå rätt bekväm ;) Sover väldigt gott om nätterna, tar det ändå rätt lugnt när jag är hemma och så... Jag vet hur tuff tiden är direkt efter förlossningen så jag försöker njuta av den sista tiden innan... man behöver inte stressa :)
Sen är det väl mentalt att jag vill att den ska komma några dagar efter BF för då hinner mina föräldrar hem från sin resa...

Usch som jag låter... bebis bebis bebis bebis bebis.... Man blir lite bebis-hjärn-tvättad ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!