Gör detta ont?

Hektisk dag... först i förmiddags till Logopeden - Jordan var duktig och han kunde sina uttal bra :)
Sen hem, ringa vårdupplysningen.... hon trodde att jag hade fått någon infektion i mina bihålor... yeay.... men de kunde gå över utan antibiotika så jag fortsätter med mitt nässpray och alvdeon...

Efter att ha varit hemma en timme så fick jag bege mig igen... denna gången till läkaren på barnmorskemottagningen.... han frågade lite, tryckte lite på bäcknet... frågar om de gör ont? då vill man bara skrika ut "Vad f*n tror du??!!" men man nickar lite försiktigt och säger att de gör rätt ont............ när han trycker på mitt bäcken som känns som om de ska kollapsa vilken sekund som!!
Fick en ny och sista sjukskrivningen nu...

Sen var det hektiska slut! :) läkarbesöket gick så snabbt och jag hade lång tid kvar på parkeringsbiljetten så jag passa på att smyga in på H&M... köpte bara ett 3-pack trosor som jag packar ner i förlossningsväskan direkt ;)
Känns rätt bra att ha packade trosor redan... om jag skulle få väldigt ont snabbt och Calle skulle få packa färdigt så behöver inte han välja trosor... Han skulle säkert valt spetsstring trosor ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Haha män! Jag funderar på att köpa riktiga boxer för män att ha efteråt. Det känns rejält o stabilt!;)

2012-05-24 @ 13:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!