Schlagern vs TBBT

vi kom till Annelie och Johan lite över elva :)
Vi promenerade ner till burlöv Center! Annelie skulle ha presenter till sin systers bebisar... Jag hittade en "storebror-present" till Jordan... det är fortfarande lätt att köpa presenter till honom när han är med... Han frågade vem som skulle ha den stora Star Wars boken med klistermärken... jag bara sa att de skulle Annelies systers bebisar ha... Han undra inte mer varför jag betala den eller varför bebisarna skulle ha en så avancerad bok ;)

Johan skulle ha lite kläder och när vi titta på MQ så hitta Calle äntligen en vårjacka som han gilla... på tiden för den har nu har han haft i sju år ;) det var 30% på den dessutom så helt okej ;)
vi fikade lite och sen så kände vi att vi fick bege oss vidare :)
Stannade vid Center syd, köpte den efterlängtade mjukglassen med kolasås! ;)

Nu så sitter vi och njuter av en nybakad kladdkaka... det är schlagern på tv nu... men jag dissar de en halvtimme till för TBBT på femman ;) Gud vad jag älskar "The Big Bang Theory"! När min bror ska till USA i sommar ska jag be honom titta efter en t-shirt lr så åt mig ;)

Ska gratulera min nästis Frida som har fått sin lilla dotter idag! Grattis! känns konstigt för hon skulle ha 1 vecka före mig men den lilla tjejen kom redan! blev lite som ett wake up call för mig... tänk jag ska föda om en månad! Men jag hoppas fortfarande på att gå över... kanske inte i två veckor men iaf till juli ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!