Självisk present ;)

Jordan fick bli hemma från dagis idag oxå... han är inte riktigt sig själv än... vill inte äta, kommer inte igång med att "bus-leka", vill helst sitta still och är allmänt hängig...
Blev lite orolig när vi var ute och grillade innan och han kom och satt sig i mitt knä och somnade! kl 17 liksom?!
Nä så jag ringde vårdupplysningen och de tyckte att vi skulle gå till läkaren... så de blir att gå upp i tid imorgon och ringa vårdcentralen så att vi kan få en tidig tid...

Men han var jätte duktig med mig hos BM... Han fick till och med hålla i "micken" till hjärtljudsmaskinen mot min mage när vi skulle lyssna :) snacka om stolt kille ;)
Kontrollen gick bra... hon varna dock mig att vara försiktig nu när jag är så förkyld så att jag inte får bihåleinflammation... det är visst vanligare hos gravida... så hon sa åt mig att överdosera nässpray (no problemas, gör jag redan ;))  kände mig öm i bihålerna igår men nu har de släppt så jag tror inte de är någon fara ;)

Calle blev riktigt glad över diablo 3 spelet :) Jag ääääälskar överaskningar! :) mycket roligare att överaska honom och göra han glad än att han bara hade åkt ut och köpt det själv ;)
Kanske lite själviskt haha men men ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!