1 Nov 2012

God Kväll alla!
 
Idag fick jag ta min sjuka rumpa upp ur sängen imorse!  Calle jobba igen idag så jag har fått klara mig själv med barnen och alla mina tusen näsdukar ;)
Men har hunnit med en hel del faktiskt...
 
I förmiddags så var jag på mötet... ansökte om CSN bidrag... sen till biblioteket för att låna en bok.. hem till mamma och pappa för att äta lunch och sen handla på CG...
med kallt och regnigt väder...
 
Just nu sitter jag i köket med datorn... har pluggat lite och planerat framöver med svenska kursen... det känns bra faktiskt... häromdagen så kände jag bara "vad f*n har jag gett mig in på?!" men de var bara lite fel med sidor i boken och så... de spelar ju roll vilken upplaga man har av samma bok ;)
 
Dock tror jag att jag har blivit lurad... Jag köpte ju en av  böckerna på tradera... Betalade killen i torsdags och har fortfarande inte fått boken eller nån bekräftelse på att han har skickat den..försökt att smsa honom och emaila honom men inget svar.... känns riktigt surt! De var ju ändå närmre 400kr jag betala honom... :( surt surt surt... nåja jag får vänta några dagar till och sen.... kontakta tradera eller?
 
Jag har det rätt mysigt faktiskt... Calle tar hand om läggningen av barnen medan jag sitter här med en kopp té och lyssnar på Bruno Mars :)
Näpp nu ska jag läsa om hur man skriver en krönika ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!