18 nov 2012

Hej hej!

Först kan jag säga att jag känner mig väldigt irriterad ikväll! Grr! Hur töntigt de än låter så är jag irriterad över serien vi följer! "the walking dead"... Utan att droppa nån spoiler så har de hänt något med min favorit karaktär.... Grrr!!

Idag har vi spenderat hela dagen i Malmö! Vi kom till babysis vid ett tiden (vi sa först tolv men med två barn så gick inte den tiden att hålla;))... Hanna bor i världens sötaste lägenhet i västra hamnen! Den är bara på 40kvadrat men med två våningar! Skit fräck! Vi fikade lite, lekte med hennes kanin Kirby och sen fick vi bege oss vidare mot bror Macke som vänta på oss... Calle fixade med hans el o grejer.. Min svägerska jobbar för fullt på ett projekt, hon är tandläkare och specialist på rotfyllningar och nu ska hon hålla en kurs för andra specialister.. Så hon sitter o jobbar med de hela dagarna... Strongt av henne! Jag delar upp mitt pluggande mkt under dagarna så de måste vara tufft att sitta med sånt morgon till kväll!

Vi kom hem vid 18 från Malmö, då gjorde vi bara en lätt middag och sjönk ner i soffan...

Min babysis sa att jag absolut inte fick ta en bild på turning torso... För då skulle jag va pinsam och se ut som en töntig turist..... Då måste jag ju!! ;)

Så här är en bild på turning torso som var lite molnig idag ;) god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!