8 nov 2012

God kväll!

Idag känns de som om jag har sprungit hela dagen :) haft ögonfranskund, pluggat, fixat ärenden och så...

Efter dagishämtningen så åkte vi direkt till Ängelholm och hämtade Vincent... Han skulle nämligen sova över här i natt :) hade lovat att vi skulle göra naglarna fina, så killarna rotade fram vilka färger de ville ha bland mina lack och så halloween dekorationer på de :) blir så stolt över dem att de är så trygga i sig själva att de vågar ha nagellack! :) och vågar nån annan säga något så får de med mig att göra ;)

Vincent fyller år på lördag och jag hade lovat honom regnbågsmuffins till hans kalas - och jag skulle aldrig bryta de löftet! Så jag och killarna hjälptes åt med dem samtidigt som vi rockade loss till Eric Saade i köket ;)

De är som jag har sagt innan, så härligt att se de två tillsammans :) de är verkligen bästa vänner... Hjälper varandra och tar varandras parti när nån busar ;)

Är lite extra glad idag när jag fick besked om mitt studiebidrag! De var dubbelt så mycket än vad jag hade räknat med Och sen får man dubbelt första månaden oxå tydligen :) helt plötsligt kan jag köpa många studieböcker ;)

Nu ska jag sova... God natt!

Killarnas fina naglar
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!