9 Nov 2012

Hallå alla!
 
Varit en fartfull dag med tre barn... de har gått jätte bra... dock lite rörigt när vi var borta på Ica ;)  Mycket folk och köra barnvagn samtidigt som man försöker hålla reda på två killar som drar åt varsitt håll! ;)
Lina kom vid tre tiden och hämtade honom, jag sa till henne att det inte var någon som helst brådskan för att de ska ju ha kalas för vincent imorgon + att hon ska jobba så hon hade en del att fixa ;)
 
Nu ikväll så har vi lagat middag och sett på film hela familjen... De blev "Sinbad" ikväll, bättre än vad jag trodde och dessutom väldigt många kändisröster med som bla Brad Pitt...
 
Klockan är bara 22:00... men känner att jag lätt hade kunnat gå och lägga mig nu...
btw... Kan bebisar sova för mycket? Isabell är makalös på att sova! igårkväll somna hon vid 17... tänkte då att hon skulle vakna vid 19-20? men nä.... hon sov för natten då... vaknade vid 05 och fick en flaska-somnar om- vaknar och få en ny blöja vid halv sju- somnar om och vaknar vid 09! 
Det MÅSTE vara Calles sov gener hon har fått! :)
 
Fick svar från Nelly.com idag... och jag hade rätt... de hade glömt/missat att skicka plagget till mig... Nu vill de kompensera mig med att jag får välja kläder för en summa på deras sida... rätt schysst faktiskt!
 
Känner mig pysslig ikväll! Jag har kommit på att jag vill sy lavendelpåsar! de luktar ju sjukt gott! men var tusan får man tag i torkad lavendel? hmmm...
Vill jätte gärna sticka en halsduk till mig själv oxå... ska bara komma till att köpa något garn...
 
Nä pyssel får de bli en annan dag... nu kryper jag in i sängen med mina iphonespel för att sen sova.. ;)
 
God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!