Livet blir spännande...

de gick bra på funkykidz! när vi kom hem så slängde jag i mig lite pepparkakor och coca cola...
 
klockan var blev ca 12:25 och jag skulle ge mig iväg och tanka bilen och åka vidare till Ängelholm där jag skulle hjälpa Lina att köra lite lådor... medan jag tar på mig jackan så kommer Calle helt plötsligt och säger att jag inte kan åka! för han har kommit på att vi har en besiktningstid kl 13...
Så de var bara snabbt som bara den att ta instruktioner om vart jag skulle åka, kasta mig till bensinstationen och sen vidare till bilprovningen!
Kan ju säga att jag INTE var glad över det stressmomentet.... fick upprepa för mig själv: "jag älskar honom, jag älskar honom, jag älskar honom...."
Men de gick! Bilen gick igenom utan en enda anmärkning!
Och jag fick lite extra förlåt-pussar när jag kom hem så de är glömt nu ;) men gud alltså... den förvirrade mannen gör livet lite mer spännande ;)
 
Jag och Lina körde på som bara den! tror vi flytta runt 25lådor och en massa andra grejer...
Lina är sjukt stark! Jag pep över lådor som hon tog med lillfingret typ...
Glömde ju min tröja i all stress så fick låna en av paddy för att slippa ha tjocka vinter jackan..
När vi hade kört sista laset så hjälpte vi Paddy att flytta några garderober som vägde mer än huset kändes det som... Tänk er att man lyfter en bajstung garderob samtidigt som Paddy gapar: "AKTA VÄGGEN!! AKTA GOLVET!! AKTA DÖÖÖÖRRARNA!!" haha...
Om jag någonsin ska ha fler barn så ska Paddy föda dem åt mig! de är ungefär samma jobb som de var att flytta garderoberna ;)
 
Nu sitter jag och ska betala lite räkningar OCH glufsar i mig pringles chips!
 
AAAAAAnd yes Paddy... jag har fortfarande din tröja på... Så den lär vara full med pringles smulor... men de bjuder jag på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!