Luftpussar

Vi skulle välja film ikväll... Calle ville jätte gärna se Al Gores dokumentär om global uppvärmning... De sluta med att han somna efter 15min och jag fick se resten själv :)
Den var faktiskt jätte bra! Intressant och lite läskig... Alla borde se den!
Som en kliché men man ska faktiskt inte blunda för global uppvärmning ;)

Usch igår satt jag och tänkte på utbildningar... Satt hela dan... Så väl på kvällen mådde jag jätte dåligt! Hade sån ångest i kroppen! Jätte löjligt för jag är ju faktiskt mammaledig ett år till... Men de krävdes ändå ett samtal till lina och ett till mamma innan jag kunde lugna ner mig och se en film..
Jag är makalös när jag har nått svårt att tänka på... Jag kan nästan ligga vaken en hel natt över saker...
Men nu har jag en plan B iaf... Men vill ha plan c,d och kanske e oxå ;)
Men de ska jag inte tänka på nu...

Hmm vad har hänt idag då?
Isabell som ni läste innan har hållt på att rulla för fullt! Och hon skrattade så när hon höll på :) hon har även lärt sig att svara på "luftpussar" :)
Men så klart så ville hon inte visa Calle när han kom hem :)

Har fått sålt vårt gamla köksbord och stolar idag... Hade en annons på blocket och det gick väldigt fort då den bara har legat ute några dagar :)

Nä nu ska jag sova, ligger redan nerbäddad... Får se om Calle om han kommer in... Han ligger fortfarande på soffan... Väckte honom innan och han sa att han skulle komma o lägga sig... Men de finns rätt stor risk att han prata i sömnen ;)

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!