13 Okt 2012

Hej bloggen!
 
Bloggade inte igår... först var det fullt upp och dessutom så kände jag mig rätt fundersam.... har varit inne lite på att skita i att plugga... japp... men efter lite peppning och mycket tänkande så ska jag ge det ett försök! jag ska plugga upp de ämnena jag behöver (och få bästa betyg! ;)) och sen får det bära eller brista med om jag kommer in på utbildningen :)
 
Igår så hade ju Vincent sovit över här! Var riktigt mysigt och killarna hade mycket roligt :) Paddy, Lina och Gustav kom på eftermiddagen... vi fikade först och sen stanna de kvar till middag... Vi gjorde lax som är så himla gott!
 
Nu i förmiddags så var Calle och Jordan på funkykids medan jag och Isabell åkte till väla, vi fixade ett sparkonto åt henne och så hade vi beställt kläder till Jordan på stadium... Förra veckan hade stadium.se 25% rabatt på allt i deras webbbutik så vi beställde det från hemsidan så att det levererades till butiken fraktfritt... på så sätt tjänade vi 350kr! ;) man är inte dum heller ;)
 
Killarna har varit iväg och åkt skridskor medan jag och Isabell har vilat här hemma... nu känner jag för att dra igång något litet projekt! kanske sätta upp Isabells nya krokar som hon fick i dop present av fam Lindahl/Palm... eller kanske sätta upp spjälsängen... hmmm :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!