25 okt 2012

Hej hej hallå!
 
Idag har jag plockat, plockat plockat, plockat och plockat lite till... kommer drömma mardrömmar om alla gul-blå ullaredskassar som har legat överallt....men de blir bra.... har en del kvar ;)
vi MÅSTE lägga ut kyl och frys på blocket!!! vad är det med oss?! lata j*vlar som tittar på film på flixen så fort barnen sover... gaaah! come on liksom...
 
Btw ni vet att jag lovade mig själv att ta bussen överallt nu när jag har mitt busskort? ja det sket sig... hade glömt det tills idag... men tog bussen till dagis och tillbaka... inte igen säger jag bara.... på vägen dit så var det rullatorer som gjorde att jag inte fick plats med vagnen och på vägen hem så var det fullt med andra barnvagnar.... nä de var inte så kul som jag trodde att det skulle vara...
 
Ikväll så monterade Calle upp spjälsängen... det var på håret att den fick plats mellan vår säng och väggen! hon kan inte ens ha en sängmobil för sidan är tätt intill väggen.... men hon fick gott om plats och de ser riktigt mysigt ut... och nu kan jag titta på henne med mitt huvud på min kudde ;)
Var väl inte riktigt glad att byta.... känns som om hon bara växer och växer och snart kommer jag inte ha någon bebis kvar :(  efter att ha fällt en liten tår så sa Calle att om jag verkligen vill om några år så skaffar vi en bebis då ;)
Men nu när jag verkligen tänker efter så är Isabell den sista.... men man ska aldrig säga aldrig ;)
 
När Calle skulle börja montera så kom Jordan springandes med sin verktygslåda och skulle hjälpa honom!
Hjälm på och om pappa var snäll så fick han låna hans verktyg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!