Isabells dop

Vi hade dop för Isabell i himmelfärdskyrkan och dopfika i församlingshemmet efter...
Prästen hette Birgitta och hon var väldigt bra - kanske lite strikt med den kristna tron men väldigt bra på så sätt att hon lät Jordan vara med mycket... Han fick bära korset in, hälla upp vattnet, torka Isabell efter och hänga hennes dopängel i dopträdet...
Calles syster dotter skulle egentligen sjunga men hon drog sig ur strax innan... vi löste det så att Jordan sjöng (med lite stöd från mig) och jag är så stolt över honom att han vågade! Nästan alla säger att han är lik mig på det sättet, inte rädd för att synas eller att bli hörd ;) Det "jobbar" jag mycket med honom... att han ska ha självförtroende men samtidigt vara ödmjuk... en bra självkänsla helt enkelt :)
Själva ceremonin kändes inte så dryg som den lät kan göra... utan de var olika som läste stycke, inte så mycket predikande från prästen...
Isabell heter ju även Emma och det vet ni som sagt att det är efter min stora syster, hon var en klippa när Isabell föddes och våra föräldrar var på semester :) ja även annars oxå ;)
Isabell fick två gudmödrar, Malin (lillemalin) och Lina... De har en fina egenskaper och tror att de kommer vara helt perfekta förebilder :)
 
Jag, Jordan, LilleMalin, Lina med Isabell och Calle
 
Jag och Jordan sjunger "När du kom"
 
Vi alla lägger en välsignelse(?) över Isabell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!