Ullared shopping- old school!

God kväll!

Vi har precis sett "flyboys" på flixen... Vilken kass film! :) Så förutsägbar! Och en massa amerikanska klichéer... Man märker lätt när jag och Calle inte gillar en film... Vi börjar fjanta oss och gör narr av filmen i stället! Haha yepp så omogna är vi ;)

Det gick bra på inskrivningslektionen! De var mest studie teknik och hur det funkar att plugga på distans... De pirra lite i magen när jag körde därifrån... "nu gäller det" liksom ;)

Ang studieböckerna så börjar jag bli riktigt trött... Visst böckerna finns på bibblan... Men de är ett jäkla tryck på dem! Kö listor och man får bara låna de i fyra veckor... Funkar ju inte riktigt då jag läser i 10veckor... Har köpt en av böckerna på tradera... Men den andre är hopplöst att hitta till ett bra pris... Hade en på G men säljaren var oseriös och kom aldrig till skott.... Nä de blir nog att köpa den till full pris... Surt!

Gaah kommer inte kunna sova i natt... Ullared imorgon ju! :D Calle fyllde inte på sin spalt på listan... Han ska köra Ullared shopping- old school! Och då behöver man visst ingen lista..... Ska vi se hur många saker han glömmer/missar? ;)

God natt bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!