12 Sept 2012

Hej hej
 
var iväg i Helsingborg idag för mitt återbesök, blev smidigare än vad jag trodde för jag behövde inte hoppa upp i stolen ;) Vi ska ta det om två veckor istället när jag har hämtat ut min spiral ;) Too much information? ;)
 
Vvs:aren var här och jobba under tiden när jag var iväg.... jag hade en riktigt idiot stämpel i em...
När jag kommer hem så ser jag att kranen sitter på plats och allt är kopplat under! går fram med försiktigt och ska testa vattnet.... vrider om kranen.... inget vatten kommer! jag höll på periodvis hela eftermiddagen med att få fram vattnet... vred och hade mig, kollade under bänken och allt... men nä... inget vatten... "Han hade kanske inte kopplat på vattnet trots allt?".. När Calle går in så berättar jag att där inte är något vatten... Han går in och skruvar på det direkt!! What? ja då har jag bara vridit fel på kranen!! en enkel IKEA kran och jag kunde inte få "igång" den... smart jag kände mig ;)
 
BTW så nu har vi vatten och EL i köket :)
Calle tog all ström i huset så jag och barnen promenerade bort till affären och köpte lite olika pålägg från delikatesen för att ha till kvällsmat... allt gick smidigt tills jag kom på att jag behövde el för att värma Isabells ersättning... fick gå över till grannen med en hungrig tjej och låna micron ;)
 
Imorgon efter dagislämning så ska jag och Isabell åka till Ängelholm för att följa med Lina och Gustav på babycafé! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!