17 april 2013

Hej alla!

Babysis behövde inte läggas in igår! När de väl kom till sjukhuset så visade det sig att de andra sjukhuset hade tagit tag i och fixat med remissen! Haha kan bero på att de blev utskällda av mamma! ;) som sagt vi har en super-mamma som styr upp! ;) så helsingborgssjukhus kunde inte göra så mycket i och med att remissen hade blivit skickad... Men de var ändå oroliga och skickade babysis på skiktröntgen(?)... De kollade hennes lungor för de var rädda att hon hade nån propp... Men de hade hon inte! Tack och lov! Så nu är det bara att vänta igen, men nu vet vi att remissen är på väg...

Jag har lämnat Jordan på dagis... Känner mig lite starkare i kroppen men fortfarande dunderförkyld! Så tvättmaskinen är igångsatt.. Ska tvätta en massa idag men bryr mig inte om att vika de för det kan Calle göra imorgon när han är pappaledig ;) han får dock inte tvätta! En gång när han gjorde det så blev allt grått! Så han får inte röra tvättmaskinen ;)

Nu ska jag sätta igång tvn och se lite Entourage medan Isabell sover... Trots att jag är helt anti att ha igång tvn på dagen och speciellt när det är så fint väder! Men känner att jag passar på att vila allt vad jag kan nu när jag har en lång inspelningsdag framför mig imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!