20 April 2013

Hej hej Hallo!
 
Har det varit underbart väder idag eller?!  redan klockan tio imorse så var vi hos mamma och pappa! det var dax för den årliga vårstädningen av pappas damm... det skulle tömmas vatten och fångas fiskar... Jordan och hans kusiner var jätte uppspelta och jag satt mest på en stol i solen ;) dock fick jag rycka in när kidsen hittade grodor... Och när de rymmde så skrek jag och barnen allt vad vi kunde! inte mitt starkaste ögonblick ;) 
Men vi hittade 7 grodor som vi släppte ut i en större damm :) 
 
 
Vi var inte hemma igen förrän vid 16... killarna gick ut i trädgården och fixa... Isabell var grinig så jag höll mig inne med henne tills hon la sig.. 
Vi åt grillat hemma hos mamma och pappa så till kvällsmat så blev det pannkakor! (palla inte göra något annat och skyllde på att det var lördag;)) '
 
Efter kvällsmaten så gick jag och Jordan ut för han skulle cykla lite med grannkompisen... jag fastnade dock inne hos Catharina! fick lite vin och pratade lite, vi ska in till dem och grilla imorgon, det ska ju bli lika fint väder imorgon så då måste man passa på! ;) 
Känner mig skönt avslappnad och mjuk i kroppen nu av vinet... OCH min hosta blev bättre! hahaha kanske var någon hostmedicin jag fick? ;)
 
Nej nu ska jag gå och njuta av lördagskvällen med Calle och Jordan :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!