shopping och en bucklig bildörr

aaaahh nu sitter jag med min älskling igen... med ett nytt moderkort så går macen suveränt! dock måste jag vänja mig av igen med PC systemet men de gör ingenting ;) älskar mest att ha en skitbra dator där alla bokstäver funkar! ;)
 
När Calle kom hem så packa vi ihop oss och åkte ut... först åkte vi till väla... jag köpte en minneskortläsare och en ny vårjacka av presentkortet som jag fick av min bror i födelsedagspresent :) Calle köpte... Stift? nåja något som han använder när han programmerar/bygger elsaker... Och Jordan fick en ny skylander :) Isabell fick inget idag :) vi passa även på att äta på mcdonalds, tillåten middag en fredagkväll ;) 
Efter väla körde vi vidare för att veckohandla... när vi parkerar så öppnar Jordan dörren för snabbt och vinden tar tag i den så att den slås rakt in i bilen bredvid och det blir en buckla och repa... Jordan blev helt förstörd men nu har han lärt sig att vänta tills vi öppnar.. lite små läskigt att vänta in ägaren... han kanske skulle bli skitarg?! de var ingen superfin bil men ändå ingen skruttibangbang... Ägaren kom och vi bad o ursäkt och förklarade... Han var väl inte jätte glad men inte arg.. men väldigt tacksam över att vi var så ärliga att vi vänta in honom och byta personuppgifter så att de ordnar sig med försäkringar... 
 
Vi var hemma rätt sent och nu så sitter killarna nere i mediarummet och testar den nya skylandern... där är ett speciellt skylander paket Jordan ville ha... det kosta dubbelt så mycket än skylandern han köpte så jag kände att de var för mycket att bara få så... så nu ska han spara ihop pengar till det! han ska få små uppgifter och tjäna pengar här hemma som att hämta posten, hjälpa till med tvätten och liknande :) 
hahaha kanske skulle han tjäna ihop pengar först för självrisken vi får betala för bildörren! ;) 
 
nu ska jag strax bädda ner mig och se lite Entourage (shit jag är snart i kapp! vill inte, vill inte, vill inte...) men först ska jag blogga mer! har ju en del bilder att ta igen nu när jag har varit utan möjlighet att få in bilder på bloggen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!