23 aug 2013

Hej hej

Wifi här är rätt kasst... Mina bilder vill inte hänga med blogginläggen... Så får bli en bildbomb när jag kommer hem! Om ni inte kan hålla er så titta in på min instagramsida (majaliljacom) på instagram-appen eller instagram.com

Vi var iväg på akvariumet idag, tog taxi dit och de kunde fixa stol till Isabell (jag var lite nojjig över det) de var roligt när vi skulle hoppa in i taxin och Calle hoppar in på förarens plats!! Haha de är vänstertrafik här så Calle tänkte lite fel där ;)

När vi kom tillbaka blev det poolen igen... Vi har inte badat i havet förutom Calle och Jordan bada på båtturen.. Men Calle sa att vattnet var sjukt salt! Men vi ska väl gå när där en dag... Man måste ju bada i havet oxå ;)

De var ju inte aktiviteter på hotellet idag så vi gick ut på stan ikväll... Shoppa lite och Jordan testade "bungyjump" för barn...
När vi gick tillbaka till hotellet så spela killarna lite biljard och jag anmälde Jordan till "ministars"-showen imorgon kväll :) ska bli spännande att se vad de hittar på :)

Nu ligger jag och kidsen redan nerbäddade (vi är en timme före i tiden) Calle sitter ute på balkongen och njuter... Jag är så trött i kroppen efter allt promenerande! :) får hoppas Isabell tar lika lång sovmorgon imorgon som idag, vi höll nästan på att missa frukosten! :)

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!