25 aug 2013

Idag är det Calles 31års födelsedag!!! Grattis!! <3
Vi har haft en kanon dag!

I förmiddags var Jordan med på skattejakt på kidscluben, vi andra myste uppe på hotellrummet tills de var dags att hämta honom... Då åt vi lunch och sedan gjorde vi vid oss... De var dax för en födelsedagspresent! :)

Egentligen fick Calle något annat i födelsedagspresent, jag hade köpt två Ralph lauren pikér men eftersom han var så nyfiken så fick han de innan resan :D så idag fick han "parasailing" av oss! De är när man åker i en fallskärm efter en motorbåt, Calle tyckte de var riktigt häftigt ;)
Efter det bada vi några timmar i poolen och sedan gick vi på minidisco och såg barnshowen innan de var dags för middag!

Jag smög iväg utan att Calle såg och berätta för personalen att han fyllde år! Och helt plötsligt när vi sitter där så börjar "happy birthday" spela och de kommer in med banana splits till oss! Calles var pimpad med tomtebloss och grejer! Han är så blyg så han höll ju på att sjunka igenom golvet! Men han blev väldigt glad över det ;)

Vi tog även en promenad innan vi gick upp...
Nu sover kidsen och jag o Calle har väl packat ihop det mesta... Imorgon natt flyger vi hem! Det känns helt okej, visst är det paradiset här men man är rätt nöjd efter en vecka... Dessutom saknar jag Lilo så sjukt mycket!!

Får se när nästa inlägg kommer, om jag har tid imorgon när vi ska hem? Annars blir det när vi är hemma i Sverige igen! :D

God natt så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!