8 dec 2013

Hej alla!
 
idag har varit en helt underbar dag... på sista tiden så har jag haft sådan stress... 
men idag var den som bortblåst... 
Calle var iväg hela förmiddagen så jag och barnen lekte och myste för oss själva... 
 
När Calle kom hem så åt vi lite och så la sig Isabell för sin middagsvila... då la Calle och jag oss på sängen medan Jordan satt och spelade. Vi vilade ihop och det var så skönt... kan inte minnas när jag gjorde det... och med calle dessutom... :) 
Har mest gått hemma idag, osminkad... och det har varit så skönt... även om jag har varit avslappnad hela dagen så har jag fått en massa gjort! :) jag behövde verkligen en sån här dag... känner mig full av energi igen! :D
 
Och! Julbelysningen är upphängd i trädgården! :D hahaha... bara en vecka försenat ;) men Calle mena på att de var tur för att annars hade den blåst bort i stormen..... jag köper inte den ursäkten ;) 
 
glömde berätta igår att Jordans grannkompis hade kalas... Jordan kunde ju inte gå för vattenkopporna... han tyckte det var riktigt tråkigt... men på kvällen så kom grannarna in med en halv tårta och en godispåse från kalaset! Så himla gulligt av dem! :) <3 jag tror att vi har de bästa grannarna man kan ha :) 
 
Nu ikväll så har jag sett "the secret" dokumentären... wow säger jag bara! Jag har ju länge haft boken och läst på mycket om det... men aldrig kommit till att se filmen... förrän min klasskompis som oxå använder sig av det påminnde mig om dokumentären! :) 
Ni som känner till "the secret" vet vad jag pratar om... och ni som inte känner till det... kolla upp det! ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!