Allt på en gång...?

Dagen har verkligen gått i två hundra!
Först som ni vet så städa jag för fullt, lämna Lilo och Jordan som sakna sin mormor hos mamma.. Hade en ögonfranskund med en halvgnällig bebis på lekfilten...

När kunden gick så gav jag Isabell lite mat och då hade jag typ 40min på mig att dammsuga de sista... Tog och byta isabells Blöja... Hon hade bajsat på nått sätt så de var upp i nacken!! Gaah! Duscha henne, nya kläder de tog typ 30min ;) så sen var de bara att panikdammsuga!

Mötet med mäklaren gick bra! Han "dömde" det till ett bra pris :) de är rätt onödigt för oss just nu men kul att veta! Så alla kan vara lugna ;) vi ska inte flytta nu! ;)

Efter det, hem till mamma! Äta middag och hämta barn och hund... Iväg till Ica för vällingen var slut..

Vid detta laget så är jag och Calle helt slut och vill bara hem och lägga barnen och hålla kväll... Calle börjar byta på Isabell.. Jag pratar med min bror samtidigt som jag gör en flaska till henne.. Då står Jordan och tar ner ipaden från sitt fäste på kylskåpet, tappar den och får den i huvudet! Jag tröstar lite men när han tar bort sin hand från huvudet så bara pissar det blod!! Kläder, golv, jag och Calle blev helt nerblodiga... Allt blev bra, mamma kom hit och stripa hans sår med strips..

Har suttit och jobbat lite vid datorn men efter det gick jag och satt mig här i soffan... Har lyssnat på lugn musik och bara slappnat av :)

Kan de inte vara en lugn dag imorgon? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!