10 jan 2013

Hej hej

Det gick bra på BVC, de var läkarundersökning och de tryckte lite här och där på Isabell... Allting såg bra ut :) hon var 67cm lång och vägde 8354g. Inte konstigt att jag får köpa strl 74 till henne nu ;) inte för att skryta men hon verkar väldigt smart för att va 6månader... ;) när hon sitter och leker med sin elmodocka så ska hon trycka in sin napp i hans mun :) så gjorde aldrig Jordan tex... :) hon hade lite problem med magen igår... Var riktigt hård i magen... Men till mellis så klämde hon en hel burk katrinplommonpure... Så imorse släppte allt kan jag säga! ;)

Har suttit nu ikväll och skrivet färdigt svenska uppsatsen... Vid ett tillfälle så dog datorn, då vråla jag så högt att jag måste ha väckt grannbarnen ;) men när jag starta igen så såg jag att skolans skrivprogram sparar var tredje sekund så de var bara några ord som hade försvunnit... Men så när jag skriver igen så efter ett tag så gled strömsladden ut igen och den dog igen.... Snacka om att jag böla som gnu då... Men sen gick de bra och jag fick i väg det... Och ja... Jag ska göra mig av med den värdelösa bloggdatorn... De är en bärbar dator men måste ha strömsladd för batteriet är helt f*cked up... Min räddning kommer om någon vecka :)

Har bokat tid med studievägsledaren igen! Jag har hittat vad jag vill bli nu och jag kommer inte att gå den långa socionom vägen... Jag ska istället plugga administration... Behöver bara hjälp med vilken utbildning jag ska välja... Där är en hel del...

Nej nu ska jag gå och lägga mig... Ska upp riktigt tidigt imorgon då jag får frukostgäster! Kanske ska gå in och väcka Calle som antagligen sover inne hos Jordan... Antingen det eller så läser de en väldigt lång bok som har varat i två timmar nu ;)

Igår, gott med puré!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!