23 jan 2013

God morgon god morgon!!

Jag försöker hålla Isabell vaken ett tag till, ska på möte hos studievägsledaren snart så skulle vara bra om hon sov i vagnen.. :) ska prata om utbildningar inom administration... Har hittat en utbildning men vill höra vad hon tycker och så :)

Just nu så känns allting så j*vla underbart! :) jag har sån flyt med allting känns det som! :D de roliga är att man direkt börjar tänka "okej... Nu händer det snart något riktigt dåligt!!" hahaha!

Jag klippte mig själv igår ju! De var verkligen en impulssak! Jag stod framför spegeln och var så trött på det slitna håret... Gick och tog saxen och så klipp klipp! :) de känns bra men jag gillar långt hår bäst... Så nu ska jag spara ut det smart, inte bara låta det växa som jag har gjort innan... Utan ta hand om topparna och så :) jag fick till de väldigt jämt trots två klipp! Sen när jag åt lunch hos mamma och pappa så hjälpte mamma mig med att få till nacken :)
Känns fräscht och känns som om jag förnyar mig :) har ju börjat tänka mkt på hur min kropp mår och så... Och håret mådde ju inte bra någonstans!! Haha

Nu ska jag starta diskmaskinen och så, kommer blocket köpare i eftermiddag... Hörde du min telefon ringa nu då, Macke? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!