Ägg på posten!

Som ni märkte så var min morgon inte bra.. Tänk att försova sig 15min kan göra så mkt... De var stressigt och hitta inget kändes de som... Men han kom iväg till dagis iaf ;)

Sen gick jag över till Catharina för frukost... De var precis vad jag behövde! Isabell sov i vagnen så jag kunde i lugn och ro sitta och äta frukost med nybakat bröd och semlor till "efterrätt" :) två från Catharinas mammagrupp var oxå där så de blev mycket barn, hus och jobbsnack :)

Fick tag i barnläkaren! Dock så tog de inte i mot några nya patienter för de var fullt :/ men hitta ett annat nr till en näsa-hals-specialist.. Men den doktorn hade ju inte telefontid förrän måndag... Så typiskt!

Nu ikväll efter middagen så tog jag Lilo i kopplet och Jordan i pulkan och gick bort till Ica för att hämta paketet med triopsäggen vi hade beställt... Jordan skulle berätta för alla vi kände som vi träffade att de var "dinosaurieägg"!! Efter att ha förklarat den långa versionen om vad det var för ägg två gånger så tredje gången när han berätta det så höll jag bara med honom "yepp dinosaurieägg..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!