Duktig

Killarna är nere i källaren och fixar med sitt bygga-hem-till-salamandern-projekt... Jag sitter i soffan och funderar på att se "monster's ball".... Är den bra?

Min vän Sabina är riktigt duktig på träning och så... Hon lägger upp bilder på insta och man blir riktigt peppad!

Jag har länge tänkt på att bli duktigare på att ta hand om mig själv... Om jag ska vara ärlig så äter jag jätte dåligt... Det är ingen bantningsgrej eller så! Utan att jag ofta prioriterar mat till barnen men äter inte själv... Känner väl att jag inte har riktigt tid lr glömmer bort det... Eller kan säga att jag tappar lätt lusten att äta... Det är jätte dumt och man ska inte göra så! Och jag älskar egentligen mat och kakor ;) Jag kan märka att när jag väl äter att jag blir slö direkt, att musklerna rister ibland och man är allmänt trött...
Jätte dumt!

Så de jag vill är att börja äta mer regelbundet och nyttigare.. Börja röra på mig mer och få mer muskler i kroppen så.. Bli starkare!

Sabina har gett mig en massa tips! Lite övningar jag kan göra hemma, powerwalka och så ska jag inhandla ett hopprep- de är ju kul dessutom! ;)
Faktiskt så tror jag att hon hade passat perfekt att jobba som personlig tränare! Hon är glad och peppad och tycker det är roligt med träning och så :)

Gröt på morgonen är mitt första steg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!