H&M Shopping

 
 
 
 
 
 
 
Vilket paket! Eftersom jag har blivit rätt vass på att hitta rabattkoder på internet så passa jag på att beställa till hela familjen! ;)
Dessutom så älskar jag mest att köpa kläder nu mot våren/sommaren då det finns så mycket med fina färger :)
Och jag har lärt mig en sak, visst det är jätte kul att köpa märkeskläder till barnen, men det slutar med att de får en fläck som inte går bort eller liknande.... surt när man har lagt så många pengar... Så H&M och de andra kedjerna är perfekta tycker jag, då behöver inte Jordan vara rädd om sina kläder... han ska ju kunna leka i dem ;)
...och Isabell äta i dem!! ;) 
En annan sak är de när de är viktigare där det är bra kvalité som tex vinterkläder och så :)
 
Jag och Jordan ääääälskar gult! Så de blev tuffa gula sneakers, baströjor, strumpor, skjorta och ett par svarta byxor - som dock inte är så bra när man har en vit hund men som är så snyggt till gult!
 
(Eftersom jag har en MacBook nu istället för en PC och fortfarande lär mig så har jag iiiiiingen aning varför bilden la sig på sidan och jag har iiiiingen aning hur jag vänder den så... ni får luta på huvudet här...)

Isabell fick mycket i min andra älsklingsfärg rosa ;) leopard haklapp och nappflaska, strumpor (som försvinner!) och en vårklänning med leggings
 
(Ja... läs ovan ang bilden.... Luta huvudet!)

Till mig själv köpte jag en kavaj(älskar kavajer!) Svarta byxor, en blommig klänning, underkläder, en bikini och en väska i en underbar blå - dock gör bilden inte färgen rättvis... :)
 
Calle fick oxå men de var tillräckligt jobbigt att få in dessa bilderna så hans skiter jag i :P
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!