14 juli 2013

 God kväll alla! 
 
Idag har familjen Lilja blivit med pool! några bekanta till oss skulle göra sig av med sin stora pool så vi fick en bra deal på den :D Den är rätt stor... typ 3,5 i diameter och 90cm hög.. 
Vi började fylla den men sen såg vi att den stod jätte ojämt så vi fick tömma den igen... drygt! ;) 
men bättre det än att den spricker :) 
Jag har varit mycket emot en pool... tycker de är så j*kla fula! typ som en tv - de är oxå otroligt fula men väldigt roliga att ha ;) 
Men det badas mycket i den här familjen och vi har ofta gäster hela dagarna som oxå tycker om att bada så då var en pool perfekt! ;) 
 
Imorgon börjar Calle att jobba igen, men de är inte så farligt för om några veckor så har han tre veckor semester till! :D  Jag tycker faktiskt att de är helt okej att hösten kommer om två månader :) först är det mycket roligt som händer dessa två månaderna och sen blir hösten spännande dessutom! jag brukar typ få seperationsångest från sommaren ;) 
 
Igår kväll så skulle jag se en ny film... men jag förväxlade "the bling ring" med "Spring breakers" (som jag egentligen ville se).. de är lite skumt att halvägs in i en film inse att man ser fel film.. jag tyckte väl att de var konstigt att James Franco inte dök upp! ;)
 
Nu har jag äntligen fått på min "bumper sticker" :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!