26 juli 2013

God Kväll! 
 
Imorse var vi på BVC... Isabell fick sitt 18månaders vaccin redan nu i och med att vi ska resa om tre veckor! 
Dock är jag lite orolig över att resan inte ska bli av... Jordan lekte med sin kompis två en hel helg... på söndagen visade de sig att kompisen hade fått vattenkoppor... inte lätt att veta och annars hade jag gärna velat att barnen hade fått det... men nu är det så att Calle inte har haft det! :S Så blir jordan sjuk så blir alla tre sjuka... och man får absolut inte flyga med koppor... men vi har avbokningsskydd... så om det händer så händer det... då får vi ta det då... :) 
 
Efter BVC så åkte vi hem till mamma, kusinerna var där så kidsen satt igång och lekte direkt! bigsis och hennes man var där på lunch :) vi stannade tills Calle kom hem från jobb... 
Vi hade tänkt att åka in till festivalen med Cecilia och Lars... men Isabell var trött av värmen och vaccinet så vi bestämde oss för att stanna hemma... jag och Jordan cyklade och handla fredagsgodis istället :)
 
Nu ikväll har jag samlat ihop saker... det är så att jag ska stå på loppis i folkparken på söndag! :D När man har barn som bytar storlekar snabbt så har man helt plötsligt en massa kläder och grejer som man inte behöver ;) 
Dessutom tycker jag det är rätt kul oxå! ;) 
 
Om det är fint väder imorgon så ska vi antagligen åka ut till kullaberg och hajka! :D med picknick och allt! :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken tid är det loppis på söndag, om man bara ska komma och handla??

2013-07-26 @ 22:01:46
Postat av: Anonym

Vilken tid är det loppis på söndag, om man bara ska komma och handla??

2013-07-26 @ 22:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!