4 juli 2013

Hallo hallo
 
Calle har gått hårt på idag att måla fönster... han förberede dörren oxå som ska bli vitmålad! Snälla pappa kommer på lördag och hjälper honom på traven :) 
 
Jag och kidsen gav oss ut på en cykeltur innan... vi skulle bara lite små ärenden... men de slutade med att vi var ute och cyklade i 2,5 timmar! :D Snacka om att vi var trötta efter det... åt lite och la Isabell... sen gick jag och Jordna ut till Calle... vi satt igång vattenspridaren och där sprang Jordan och grannkompisen igenom det kalla vattnet! haha... kul hade de i alla fall :) 
 
Nu ikväll har jag gjort lite viktiga grejer... fixat lite med csn i fall jag kommer in på utbildningen... och betalt vår resa! haha inte kul att betala ett 5 siffrigt belopp! ;) men om 46 dagar åker vi! Har gått igenom lite tider och så... de kommer att vara så mysigt! :) snart dax att låna hem resväskor och börja packa ;) 
 
Igår var jag hos mamma och pappa på kvällen... cyklade dit samtidigt som jag lyssna på musik... det är så härligt att cykla nu på sommaren! :) mamma hjälpte mig med håret...
När jag kom hem så kände jag för att se en film då Calle ändå var upptagen vid datorn... visste inte alls vad jag skulle se så jag slängde på en film som hette "Du gör mig galen"... namnet på filmen fick mig att tro att de var en lättsmält kärlekskomedi... Men inte! en tung men ändå rolig film! jätte bra! Den heter "Silver Linings Playbook" och de är så klart svenskarna som översätter den till en sån kass svensk titel... ;) 
Kan verkligen rekomendera den :) Bradley Cooper och Robert De Niro bland annat ;) 
 
Tack så mycket alla för den positiva responsen på tävlingen! Ni är inte så jätte många som har tävlat än så det är STOR vinstchans! :D så kom igen och tävla nu om er egna egoFIN väska! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!