utflykt!

det blev en hel dag i hembygdsparken idag... vi åkte dit, matade ankor, gick i pytteskogen, kollade på djuren, åt pannkakor, lekte på lekplatsen och åt glass :) 
Vi hade med Jordans kompis I så jag och Calle kunde ta det lugnt med Isabell på lekplatsen medan de andra två härjade runt :) 
 
När vi kom hem så var det dax för middag, I stannade och åt... Hon gillade det för hon åt 3 portioner! ;) 
Efter det var det dags för Isabell att lägga sig och sen jaga in Jordan och få honom i säng... sen dog jag och Calle i varsin soffa nån timme ;) men nu har vi piggnat till igen ;) 
 
Vill se en bra film ikväll... men har slut på film idéer... igår kväll så satt jag och såg "the haunting in connecticut 2"... rätt kass faktiskt... svårt att hitta bra skräckisar... de bästa är ifrån 70-80tal enligt mig :)
 
Imorgon ska vi gå upp tidigt... Vi ska fixa pass till kidsen... och denna gången ska vi hänga på polisens dörr när de öppnar! vi ska vara bland de första! palla med den kön som var sist! ;) 
Vi ska även titta in på Hornbach som öppnar imorgon i Hbg! så kul att den öppnar i helsingborg och att man slipper åka till malmö ;) 
 
Jordan och hans kompis I.... hålla hand! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!