11 juni 2013

hej hej
 
I några dagar så har Isabell varit väldigt röd vid rumpan... jag tänkte att de var värmen så jag gjorde det vanliga... lufta, undvek våtservetter, inotyolsalva, pudra m.m.... 
det blev bara värre och värre... idag så var hon helt svullen! till och med så att huden börja spricka och blöda.. :( 
 
satt mig ner och googlade... visade sig att de kan bero på blöjan! Och när jag tänkte efter så stämde de att de röda  kom när jag började på ett ny köpt paket... de konstiga är att jag har haft detta märket förr.. 
Hittade berättelser som var exakta med vad Isabell har! 
Så jag tog fram nummeret till tillverkarens kundtjänst och ringde... de var väldigt trevliga men jag har inte kvar förpackningen och då inte streckkoden... de ville inte ge med sig att de hade en sån blöja som jag beskrev till utseendet... Men de ville att jag skulle skicka in två blöjor till analys. Jag har även varit i affären och fått streckkoden nerskriven av personalen.. 
 
det är så illa att jag får ta Isabell till BVC imorgon för att få hjälp med att lugna de... Det ser riktigt hemskt ut... stackarn.. :( Visst att det finns kemikalier i blöjor och att bebisar kan reagera... men är det verkligen OK när så många historier finns på nätet som låter nästan exakt samma? 
 
Nåja idag har jag införskaffat nya blöjor... och med BVC hjälp imorgon så får vi hoppas att de försvinner snabbt.. 
 
Detta har tagit mycket av mina tankar idag som ni förstår ;) 
 
känner mig cp-allergisk just nu... gaaah! 
 
Nä en film och lite daim får avsluta denna dagen :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!