13 juni 2013

halloj!
 
Jag har radioappen på telefonen... där finns en radiokanal som heter "sunshine reagge radio"... åh vad jag älskar! Drömmer mig bort... Visste ni det att hade de inte varit för min älskade familj och vänner här så hade de inte tagit en sekund förrän jag hade sålt allt jag ägde och flyttat till ett tropiskt land! bott i ett litet strandhus, försörjt mig på att sälja frukt eller något :) levt på solen och kärlek :) 
Komma från kalla sverige, skrapa rutor på vintern, lagomsverige, 40timmars vecka, pensionspar, fredagsmys, märkeskläder, lattemammor,ikea,  shabby chic, volvo, lån räntor, facebook, hen-diskussioner m.m.... ;) 
 
Idag har jag varit duktig och tagit bilen till verkstaden för att byta glödlampor! Känner mig alltid så felplacerad när jag är där ;)
typ: "vad är de för bil?" Jag: "En volvo!" "Vad för volvo?" "Eeeehh... en blååååå....?"
hahaha nej så illa är det inte riktigt men NÄSTAN ;)
 
Aaahh och de är bara mer klabb med Isabell... nu har hon fått ett sår som antagligen har fått bakterier i sig från blöjområdet...(?) så efter att ha pratat med 1177 så ska jag testa att tvätta såret med alsol lösning flera gånger om dagen... Det tycker Isabell inte är så kul kan jag säga... 
Nä j*vla blöjor och j*vla företag... kom aldrig till att ringa dem idag... ska försöka igen på måndag... jag ska såklart berätta för er vilka blöjor det är.. vill bara ha en förklaring från företaget först... 
 
Vad händer imorgon då?   ...hmmm... det var väl inget speciellt... eller.....?? JOOOO!
Imorgon drar vi till Ullared!! ;) 
 
Bil-fika! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!