9 Juni 2013

Hallo hallo!
 
Calle har varit så sjukt trött av pollenallergin idag så han har inte fått gjort så mycket... fast de har varit bra för då har han hållt Jordan från att busa ;) 
Jag känner inte av så JÄTTE mycket... klart irriterad i näsan och ögonen lite men inte så att jag behöver ta några mediciner ÄN... 
 
Imorgon är det sista dagen Jordan går på smärtstillande... sen får han vara i farten igen! :D det har blivit mycket pärlande dessa dagarna ;) allt för att han ska vara sysselsatt samtidigt lugn... :) 
 
Vad har jag gjort då? jo vid middagstid så åkte jag, Isabell och Mamma ut på en blommhandel ute på landet... ni vet en sån riktig där det inte ens finns personal utan man lägger pengarna i ett fack som man handlar för och plockar på sig blommorna själv :) köpte blommor till tre krukor, fick lite av mamma oxå och en blåbärsbuske! den plantera jag i en kruka.. det är så himla mysigt ute på terassen nu med solseglet, blommorna och så har vi satt upp en barngrind där ute så att vi kan ha öppet och Isabell hasar sig ut där och kollar läget då och då :) 
Har försökt fota men svårt att få den mysiga känslan :) 
 
Tänk om två veckor så fyller Isabell år... lilla lilla gumman... vi har inplanerat att åka till Ullared på fredag, behöver köpa en del saker men samtidigt passa på att köpa födelsedagspresenter... Jordan är så söt, han sparar alla pengar han kommer över (de i min plånbok med ;)) för att köpa skylanders på ullared  till sig själv :) Han har planerat att köpa en docka till Isabell i födelsedagspresent oxå :) 
 
Några har frågat hur det gick med Cecilias arbetsintervju!! jag har ju totalt glömt att hålla er uppdaterade! ;) Jo hon fick jobbet här i Höganäs men de dryga med att skriva kontrakt så hon hann att bli erbjuden ett annat jobb mycket närmre henne så de blev de istället :D Jag är jätte glad att hon äntligen har fått nytt jobb! men de är klart... hade ju velat ha henne arbetandes här i Höganäs :) 
 
Och oj vad folk gnäller idag över prinssesans bröllop igår! jag fattar inte hur folk kan vara så bittra? jag är inte superpåläst i ämnet men har läst att de skulle vara dyrare för Sverige att ha president än kungafamiljen... sen är de ju rätt rika i sig de där kungarna ;) De gör mycket för Sverige dessutom.... Nä jag vill att vi ska knugen och familjen kvar! Lite "sago-känsla" behöver vi ;)
 
Har hemma de tre sista avsnitten av TBBT säsong 6 som jag ska se nu!
God Natt!
 
Lite terass-bilder!
 
Pärla,pärla,PÄrla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!