Isabell 1år!- 23 juni 2013

Isabell 1år idag! :) 
 
Morgonen började när Isabell vakna, då fick hon komma in i vår säng och dricka välling och såklart öppna presenter! Hon bara titta på oss med stora ögon när vi sjöng för henne! :) 
 
Sen under dagen så var det mycket att fixa det sista med kalaset... det regnade då och då... ibland MYCKET och ibland bara lite duggregn... jag hade lite ont i magen... var orolig att det skulle pisseregna under kalaset och att vi alla skulle vara "låsta" inne i partytältet... barnen skulle bli uttråkade och så... MEN! jag hade vädergudarna på min sida! :D typ en halvtimme innan kalaset så sprack det upp! solen titta fram och var med oss hela kalaset! jag är så glad över det :) 
 
När vi var färdiga med kalasförberedelserna så gjorde vi oss fina, Isabell fick ta på sig sina kalaskläder - ny klänning med leggings och diadem(som åkte av ibland;)) 
 
Gästerna kom, LilleMalin,johan,Paddy,Lina,Vincent, Gustav, Mamma, Pappa, Emma, Aprilia,Ludwig, Hanna, Svärmor Emma, Per och Cecilia :) 
Vi fikade och åt tårta... efter ett tag så fick vi ett speciellt besök! De var ponnyn Kråkan som kom på besök! :) Rebecca som har honom hade gjort han så fin med flätor och rosa prinsess-tema! 
Alla älskade Kråkan, stora som små ;) barnen fick rida runt på Kråkan i trädgården :)
 
När sista gästen hade gått så var det redan dax för Isabell att lägga sig, tar hårt på henne att ha kalas ;) 
Hon tackar alla som kom och för alla de fina presenterna! :) 
 
Nyvaken i vår säng!
 
Kalasfina!
 
Partytältet! Små blomdekorationer och pompoms som LilleMalin gjorde till kalaset, så fint!
 
Storebror fick hjälpa till att blåsa ut ljuset på tårtan :)
 
Kråkan!
 
Hoppla!
 
Isabell gillade dock inte att provsitta på Kråkan utan gillade mest att titta ;) haha...
 
Min mamma och Isabell leker med såpbubblor! Mycket roligt tyckte Isabell :) 
 
 
Rebecca och Kråkan åker runt och besöker kalas! Rebecca gör Kråkan fin så att de passar kalasets tema, så kommer han färdig sadlad med ridhjälm och allt :) Om ni vill att Kråkan ska komma till just ert kalas så kan ni kontakta Rebecca på : rebecca_berg@live.se eller hennes mobilnr: 073-556 28 25
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Gud vad trevligt med Rebecka o kråkan!:)

2013-06-24 @ 07:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!